Pages

Diberdayakan oleh Blogger.
RSS

lirik song grajagan

Lirik Lagu Vinda Aristantia - Grajagan Banyuwangi lyric
 
GERAJAGAN BANYUWANGI,
RAINO WENGI SING TAU SEPI
LANANG WADON KANG NEKANI,
NGILANGAKEN SUSAHE ATI

LUNGGUH RING PASIR-PASIRAN,
SEMBUR-SEMBURAN, GAREDOWAN
AMBI MANGAN SELODORAN,
LANANG WADON UBER-UBERAN

reff :
GANDENG TANGAN RING PINGGIRAN,
PINGGIR PESISIR GERAJAGAN
BISIK-BISIK SEMAYANAN,
MATRI JANJI URIP BARENG
SIR-SIRAN AMBI GANDANGAN,
GENDING ASLI, BANYUWANGIAN

GERAJAGAN BANYUWANGI,
[ *from http://www.index-of-mp3.com/lyric/vinda-aristantia/grajagan-banyuwangi.html ]
RAINO WENGI SING TAU SEPI
LANANG WADON KANG NEKANI,
NGILANGAKEN SUSAHE ATI

reff :
GANDENG TANGAN RING PINGGIRAN,
PINGGIR PESISIR GERAJAGAN
BISIK-BISIK SEMAYANAN,
MATRI JANJI URIP BARENG
SIR-SIRAN AMBI GANDANGAN,
GENDING ASLI, BANYUWANGIAN

GERAJAGAN BANYUWANGI,
RAINO WENGI SING TAU SEPI
LANANG WADON KANG NEKANI,
NGILANGAKEN SUSAHE ATI


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 komentar:

Poskan Komentar

Popular Posts

Popular Posts

Popular Posts

Popular Posts